Συστατικά:
Χοιρινό (35%) (εκ των οποίων 80% αφυδατωμένο και 20% φρέσκο), ρύζι (25%), άμυλο μπιζελιού, ζωικά λίπη, αποξηραμένος πολτός παντζαριού, ιχθυέλαιο (ρέγγα), ρίζα κιχωρίου (πηγή ινουλίνης και F.O.S.) , αποξηραμένη αδρανοποιημένη μαγιά μπύρας (πηγή M.O.S.), αποξηραμένα φρούτα και λαχανικά (μύρτιλλο 0.4%, κράνμπερι 0.4%, μήλο 0.2%, καρότο 0.2%), ανθρακικό ασβέστιο, γλυκοζαμίνη, θειική χονδροϊτίνη, χυμός yucca
Αναλυτικά Συστατικά:
- Ακατέργαστη πρωτεΐνη 27%
- Ακατέργαστο λίπος 17%
- Ακατέργαστες ίνες 2%
- Ακατέργαστη τέφρα 6.5%
- Ασβέστιο 1.5%
- Φώσφορος 1%
- Ωμέγα-6 1.5%
- Ωμέγα-3 0.4%
- Γλυκοζαμίνη 400mg/kg
- Θειική χονδροϊτίνη 350mg/kg
Πρόσθετα: Διατροφικά πρόσθετα ανά kg:
- 3a672a Βιταμίνη Α 22800IU
- 3a671 Βιταμίνη D3 1000IU
- 3a700 Βιταμίνη Ε 190mg
- 3a821 Βιταμίνη Β1 18mg
- 3a825ii Βιταμίνη Β2 15mg
- 3a831 Βιταμίνη Β6 7.5mg
- 3a835 Βιταμίνη Β12 0.15mg
- 3a314 Νιασίνη 95mg
- 3a841 Ασβέστιο-D-παντοθενικό 40mg
- 3a316 Φολικό οξύ 2mg
- 3a880 Βιοτίνη 0.2mg
- 3a890 Χλωριούχος χολίνη 1700mg
- 3b101 Σίδηρος (ανθρακικός σίδηρος (II) (σιδερίτης)) 160mg
- 3b603 Ψευδάργυρος (οξείδιο του ψευδαργύρου) 200mg
- 3b405 Χαλκός (πενταένυδρος θειικός χαλκός(II)) 11mg
- 3b502 Μαγγάνιο (οξείδιο μαγγανίου (II)) 16mg
- 3b203 Ιώδιο (επικαλυμμένο κοκκώδες ιωδικό ασβέστιο, άνυδρο) 3.4mg
- 3b801 Σελήνιο (σεληνίτης νατρίου) 0.4mg
- 3a370 Ταυρίνη 600mg
- Αντιοξειδωτικό 1b306(i)
- Εκχυλίσματα τοκοφερόλης από φυτικά έλαια 150mg
Μεταβολιζόμενη ενέργεια (CEN): 3927 kcal/kg (16.5 MJ/kg)
*Όλα τα λίπη που χρησιμοποιούνται στην παρασκευή της Diusapet φιλτράρονται και καθαρίζονται.
Οδηγίες χρήσης: βλέπε πίνακα. Συνιστάται η μετάβαση να πραγματοποιείται σε μία-δύο εβδομάδες με ανάμειξη σταδιακά αυξανόμενων ποσοτήτων νέου προϊόντος ενώ μειώνεται η προηγουμένως χρησιμοποιούμενη. Να αφήνετε πάντα διαθέσιμο φρέσκο νερό. Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος και σε κλειστή συσκευασία. Παράγεται με συστατικά κυρίως από τη Βόρεια Ιταλία.